Over AquaRaad
over AquaRaad

Adviseurs met visie

 

AquaRaad is een kennisintensief advies- en ingenieursbureau waar denkers en doeners samenwerken aan veelsoortige oplossingen in de watersector. Met de bagage van meer dan dertig jaar ervaring in de rioleringsbranche staat AquaRaad waterbeheerders in heel Nederland terzijde bij de invulling en uitvoering van hun taken.

 

Expertise

Bij planning van beheer, onderhoud, nieuwbouw of renovatie van rioleringsstelsels bewegen waterbeheerders op het smalle koord van wettelijke eisen, budgetten, beschikbare technologie en lokale omstandigheden. AquaRaad verbindt theorie en praktijk, zodat u weloverwogen en verantwoorde beslissingen kunt nemen. Onze kracht is gelegen in de combinatie van jarenlange praktijkervaring en kennisintensieve expertise. We durven dan ook gerust te stellen dat we weten waarover we praten.

 

Opdrachtgevers

Het werkveld van AquaRaad bestrijkt de gehele keten, van gemeenten, provincies en waterschappen aan publieke zijde tot en met ingenieursbureaus, aannemingsbedrijven, projectontwikkelaars en waterarchitecten aan particuliere zijde. Met andere woorden, wij zijn thuis op vele vloeren.

 

Meer informatie?

U wilt weten wat AquaRaad voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een nadere kennismaking. Wij zijn u graag van dienst.

 

T 06 - 163 047 94

info@aquaraad.nl